Прес реліз World Aquatics, щодо продовження санкцій до російських і білоруських представників з водних видів спорту

Керівний орган – Бюро Всесвітньої федерації водних видів спорту - World Aquatics  (WA) 5 квітня 2023 року обговорило заяву Виконкому МОК від 28 березня 2023 року щодо можливої майбутньої участі спортсменів з росії і білорусі в міжнародних змаганнях.

За підсумками обговорення Бюро WA схвалило створення робочої групи для вивчення шляхів можливої участі спортсменів з російським або білоруським паспортом у майбутніх міжнародних змаганнях з водних видів спорту як індивідуальних нейтральних спортсменів.

Зазначена група, що складається зі спортсменів та представників спільноти водних видів спорту негайно розпочне роботу щодо надання рекомендацій Бюро WA для розгляду на засіданні у липні 2023 року.

Рішення Бюро WA не запрошувати спортсменів і офіційних осіб з росії і білорусі на всесвітні змагання з водних видів спорту на цей час залишається в силі.

WA висловила прихильність і турботу про Україну, зокрема про спортсменів, які постраждали від вторгнення.  Українські спортсмени продовжать отримувати підтримку від WA та її партнерів, зокрема від LEN для підготовки та змагань.

Оригінальний текст повідомлення WA тут.


Вихід...
Зміни підтверждено.
Ви можете увійти, використовуючи свій E-mail та пароль.
Новий пароль підтверждено.
Ви можете увійти, використовуючи свій E-mail та новий пароль.
Реєстрація підтверждена.
Ви можете увійти, використовуючи свій E-mail та пароль.
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...
Користувача не знайдено...
Реєстрація користувача не підтверджена...
Реєстрація користувачів тимчасово закрита...
Помилка...
Зміни збережені